Ajax site
    Contactati-ne la: + 40 762 222 234
sau click aici pentru a ne contacta online.
Inchirieri  
INCHIRIERE SPATII DE BIROURI, HERASTRAU - CARAMFIL
COD OFERTA: 5799

Spatii birouri - in cladiri de birouri in Bucuresti, Herastrau Caramfil

Prezentare in imagini:
Detalii:

Caracteristici:

Compartimentare: Open space
Numar nivele: 2S+P+4E+5R
Suprafata utila: 15461 mp
Descriere:

Imobilul de birouri  este situat in zona de Nord a Bucurestiului, in Str. Nicolae Caramfil Nr.71-73, sector 1, in imediata apropiere a Parcului Herastrau si este la numai cateva minute de Piata Victoriei.

 Descrierea proiectului imobiliar
Imobilul  are un regim de inaltime de 2S+P+4E+5 retras si ofera se dezvolta pe 15.4631 mp destinati spatilor comerciale si birourilor cit   si  176 locuri de parcare  in doua subsoluri .
Spatiile de birouri sunt de tipul open space  si permit configurarea spatilor  in functie de destinatia  dorita.

 Solutia costructiva adoptata
Structura este alcatuita din doua subsoluri de 4.00m, parter de 4,00 m si etaje curente  de 3,50 m. Cadrele sistemului suprastructural sunt realizate din stalpi de beton armat si grinzi  dispuse atat transversal cat si longitudinal. Din punctul de vedere al configuratiei suprastructurale tridimensionale, este realizata o unitate spatiala  in solutie duala din cadre ductile din beton armat de medie rezistenta si pereti structurali foarte rigizi.
Acoperisul este de tip terasa circulabila cu placa de B.A hidro si termoizolata.
Intreaga cladire este deservita de  doua scari de acees cit si doua lifturi Schindler de 8 persoane  si unul de 12 persoane, cu acces direct din subsol,pentru a asigura traficul pe verticala.  
  
Sisteme protectie
Centrala de detectie si semnalizare a incendiului este furnizata de compania DEF Franta. In cadrul obiectivului sunt utilizate urmatoarele tipuri de detectoare:
- detector optic de fum               
- declansator manual a alarmei de incendiu
Centrala de detectie incendiu este amplasata in dispeceratul cladirii. primeste semnale de la centrala de detectie incendiu si va comanda elementele din camp pe care le gestioneza si anume:
- sirenele de alarmare la incendiu
- centrala de climatizare
- clapetele de desfumare
- ventilatoarele de desfumare     
Centrala de avertizare incendiu si centrala de comenzi sunt cuplate la surse de alimentare cu energie electrica de rezerva (acumulatori)care sunt dimensionati astfel incat sa asigure o automie in functionare de minim 48 ore la functionarea normala si minim 30 minute la incarcarea in alarma
Sistemul de televiziune cu circuit inchis are rolul de a permite supravegherea zonelor considerate importante in imobil. Sistemul este compus din 8 camere video fixe color , 2 Quad, 2 monitoare color de supraveghere si 2 inregistratoare.
S-a prevazut un sistem de cablare structurata pentru transmisii voce si date care va asigura o buna admininstrare a retelei, o flexibilitate mare in ce priveste organizarea, modificarea tipului de echipament de comunicatie utilizat (telefon,calculator, imprimanta, etc.), reconfigurarea retelei fara a fi necesara recablarea. Mediul fizic utilizat va suporta toate serviciile  (PABX, ISDN,  etc.)si sistemele informationale de la diferiti producatori dea lungul unei perioade mari de existenta a cladirii.
S-a prevazut un rack central amplasat la parterul imobilului, echipat cu o centrala telefonica, switch-uri si patch panel-uri.
Toate prizele pentru internet si telefonie sunt de tip RJ45 si RJ 11 si sunt amplasate in dozele de pardoseala in zonele de birouri, echiparea unei doze de pardoseala s-a realizat in functie de cerintele utilizatorilor.

 Finisaje
Finisajele propuse atât pe c?ile de circula?ie orizontale cât ?i pe cele verticale sunt incombustibile.
Fatada la exterior este de tip cortina cu tâmplarie aluminiu, geam termopan si casete aluminiu.
Tamplaria exterioara este de PVC armat cu profil de otel galvanizat 5 camere, nuanta gri, clasa A, sticla termopan Saint Goben de 24mm - Veka (Germania), feronerie Germania.
Pardoselile pentru holuri, lobby, casa scarii cit si grupuri sanitare sunt relizate din  granit rezistent la uzura importat din Spania.
Deasemeni terasele circulabile cit si balcoanele sunt prevazute gu granit fiamat.
Pardoselile in birouri sunt realizate pe pardoseala flotanta din  placi din aglomerat lemnos de inalta densitate capsulate cu tabla de otel 0.5 mm zincata.
Balustradele pentru balcoane si terase sunt vitrate (inox cu sticla) ceea ce asigura lux si o vedere panoramica mai buna.
Rampele auto sunt prevazute cu instalatie de degivrare.

 Instalatia de incalzire si ventilatii
Incalzirea spatiilor de lucru ale cladirii din B-dul Nicolae Caranfil 71-73 este rezolvata in varianta cu ventilo-convectoare marca YORK, dispuse in plafonul fals al spatiilor de birouri. Centrala termica dedicata imobilului este amplasata in subsolul cladirii si asigura  agentul termic pentru ventilo-convectoare, apa calda menajera preparandu-se cu ajutorul boilerelor electrice situate in bai sau bucatarii.
Cazanele sunt de tip Viessmann cu o putere termica utila de 401-500 kW din seria Vitoplex 100.
Functionarea sigura si economica a instalatiei de incalzire prin sistemul de automatizare digital Vitotronic, corespunde oricaror necesitati si realizeaza toate strategiile de automatizare cunoscute.
Grupul de pompare dedicat centralei contine doua electropompe de tipul JET, colector de aspiratie si refulare, doua vase de expansiune cu membrana, placa de baza cu picioruse antivibrante, vane de trecere cu sfera, supape de sens si manometre.
Aceasta permite integrarea completa a automatizarii in sistemele de management ale cladiriilor.
Teava folosita la racordurile ventilo-convectorilor este de calitate superioara si anume PPR (Polipropilena cu Fibra Compozita), tehnologie Germania, rezistenta la dilatari si cu un bun comportament in timp.       
Climatizarea spatiilor de lucru este rezolvata in varianta cu ventilo-convectoare, al caror agent termic de racire este asigurat de Chillerul YORK amplasat pe terasa cladirii.
Un mare avantaj al sistemului il reprezinta faptul ca in cazul in care pe un nivel al cladirii nu se doreste racire/incalzire, se poate izola, acesta neperturband circulatia catre celelalte nivele.
Introducerea respectiv aspirarea aerului se realizeaza prin grile de refulare la partea superioara a incaperii, respectiv prin grile de aspiratie in plafonul fals astfel incat sa creeze senzatia de confort termic. Aceste grile distributie uniform debitul de aer, in zona de lucru, ceea ce se traduce printr-o temperatura constanta in incapere fara zone de temperatura diferite, dar si cu viteze ale aerului recomandate pentru spatiile de locuit.

 Instalatia electrica
Schema de distributie a energiei electrice este de tip TNS de la postul de transformare (punct de alimentare)   la cele doua firide de distributie a energiei electrice pentru scara A si B , distributie ce se realizeaza in sistem radial cu cabluri tip CYYF cu intarziere la propagarea focului. In cadrul FDCP-urilor  se realizeaza  contorizarea energiei electrice consumate pentru fiecare client in parte .
Toate echipamentele de protectie din tablourile electrice sunt de fabricatie MOELLER sau similar.
Toate prizele sunt prevazute cu contact de protectie.

Contacteaza pentru mai multe detalii
Persoana: Relu STOCHITA
Telefon: 0762.222.234
Email: relu.stochita@goldimob.ro

Formular de contact online:

Nume: *
Email: *
Telefon:
Mesaj: *
  Code
Codul de mai sus:

Abonare la newsletter

 
Copyright 2024 Gold Imob